Ορισμός αξιολογητών για την εκλογή Καθηγητή στη βαθμίδα του Aναπληρωτή Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Μουσικολογία με έμφαση στη Μουσική Ανάλυση με Φιλοσοφική Προοπτική»

ShareThis
Δημοσίευση: 19-10-2015 14:02 | Προβολές: 694
Σημαντική Ημερομηνία: 19-10-2015
[Έληξε]
    Πλήρες Κείμενο Ανακοίνωσης
Mέγεθος: 125.25 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Ορισμός αξιολογητών για την υποβοήθηση του έργου της ΕΕΕΚ στην εκλογή Καθηγητή στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών, στη βαθμίδα του Aναπληρωτή Καθηγητή και στο γνωστικό αντικείμενο «Μουσικολογία με έμφαση στη Μουσική Ανάλυση με Φιλοσοφική Προοπτική».

Η Ε.Ε.Ε.Κ. για την εκλογή Καθηγητή στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών , στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή και στο γνωστικό αντικείμενο «Μουσικολογία με έμφαση στη Μουσική Ανάλυση με Φιλοσοφική Προοπτική», συνήλθε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 09.00 στην αίθουσα τηλεδιασκέψεων του Ιονίου Πανεπιστημίου (κτίριο Βιβλιοθήκης, Ιωάννου Θεοτόκη 72, Κέρκυρα), και όρισε ως αξιολογητές για την υποβοήθηση του έργου του υποψηφίου, τους καθηγητές:

  1. Παναγιώτη Μαυρομάτη (Panayotis Mavromatis), Αναπληρωτή Καθηγητή, New York University (ΗΠΑ) με γνωστικό αντικείμενο "Μουσικολογία, Μουσική Παιδαγωγική". Τα επιστημονικά ενδιαφέροντα του κριτή είναι εμμέσως σχετιζόμενα με το προκηρυχθέν γνωστικό αντικείμενο: στο ερευνητικό του έργο αναδεικνύει τη γνωσιακή προσέγγιση στη μουσική ως όψη μιας φιλοσοφικής προσέγγισης στην ανάλυση των μουσικών έργων.
  2. Μάκη Σολωμό (Makis Solomos), Καθηγητή, Πανεπιστήμιο Paris 8 (Γαλλία) με γνωστικό αντικείμενο «Μουσικολογία». Τόσο το γνωστικό αντικείμενο όσο και το ερευνητικό έργο του κριτή έχουν στενή συνάφεια με το προκηρυχθέν γνωστικό αντικείμενο.

Η Γραμματέας της Ε.Ε.Ε.Κ.
Δημητρούλα Κουρκούλου


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο: Δράση καθαρισμού στο νησί του Βίδου [14/04/2024]
Δημοσίευση: 09-04-2024 11:51 | Προβολές: 1791
Σημαντική Ημερομηνία: 14-04-2024
[Έληξε]
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας