Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος στη βάση στατιστικών δεδομένων Statista / RECORDING του WEBINAR της 17ης Μάρτη για τη χρήση της βάσης

ShareThis
Δημοσίευση: 06-03-2023 10:32 | Προβολές: 3150
image

Διαδικτυακό Σεμινάριο - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ

Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τη Statista διοργάνωσαν ένα διαδικτυακό σεμινάριο ειδικά για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιονίου Πανεπιστημίου σχετικά με τη χρήση της βάσης. Το webinar πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και ώρα 13:30.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη βιντεοσκόπηση του σεμιναρίου εδώ.

Θέματα που συζητήθηκαν :

  1. Εισαγωγή στην Statista
  2. Campus License ( δικαιώματα πρόσβασης και δημοσίευσης περιεχομένου )
  3. Περιήγηση στην βάση δεδομένων ( Statistics, Reports, Market Insights, Consumer Insights, Company Insights )
  4. Q & A

Η πρόσβαση στη βάση είναι ανοικτή για όλα τα μέλη του πανεπιστημίου.

-------------------------------------------------------

Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Βιβλιοθήκη εξασφάλισε για τα μέλη της ακαδημαϊ­κής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση για ένα μήνα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, στη βάση στατιστικών δεδομένων Statista.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «η Statista είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στατιστικών και δεδομένων αγοράς στον κόσμο, δημοφιλής επειδή ταιριάζει τόσο καλά στον σημερινό τρόπο εργασίας. Μπορείτε να φανταστείτε μια μηχανή αναζήτησης που φτάνει μόνο σε έγκυρες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, της οποίας την κλίμακα και την εμφάνιση μπορείτε να προσαρμόσετε σε πολλές περιπτώσεις και να εφαρμόσετε στη ροή εργασίας σας με μερικά κλικ. Όλο το περιεχόμενο εμφανίζεται με περιεκτικό τρόπο και η πλατφόρμα επιτρέπει μια διαισθητική πλοήγηση για να επικεντρωθείτε στην έρευνά σας και σε τίποτα άλλο. Η Statista επιτρέπει την πρόσβαση σε περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια στατιστικά στοιχεία, forecasts, dossiers, reports, και infographics και τη δική μας έρευνα για 80.000 θέματα από περισσότερες από 22.500 πηγές».

Πληροφορίες πρόσβασης

Διδακτικό προσωπικό, φοιτητές/τήτριες και λοιπό προσωπικό μπορούν να εισέλθουν στην Statista απλά πληκτρολογώντας www.statista.com ενώ είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο ή στο VPN του πανεπιστημίου ( δεν χρειάζεται κάποιος λογαριασμός, εγγραφή/log in).

Όταν εισέρχεστε στην πλατφόρμα, από την έναρξη της δοκιμαστικής μας πρόσβασης, θα δείτε το εξής μήνυμα καλωσορίσματος δίπλα από το λογότυπο της Statista: “Welcome to Statista, Ionian University”.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα συνημμένα έγγραφα, ενώ ένα σύντομο βίντεο παρουσίασης της βάσης θα βρείτε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνεργασία.

 


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Sound Documentary International Summer Programme
Δημοσίευση: 01-07-2024 09:03 | Προβολές: 773
Έναρξη: 01-07-2024 |Λήξη: 02-09-2024
[Σε Εξέλιξη]
Εργαστήριο Overtone Singing στο πλαίσιο της Θερινής Ακαδημίας
Δημοσίευση: 25-06-2024 08:57 | Προβολές: 250
Έναρξη: 25-06-2024 |Λήξη: 14-07-2024
[Έληξε]
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας