To μάθημα Θεωρητικά της Τζαζ Ι του κ. Σ.Ανδρεάδη μεταφέρεται στις 12.00-14.00 την ίδια μέρα στην ίδια αίθουσα.
Οι εργασίες για το μάθημα Θεωρία ΤζαζΙΙΙ να κατατεθούν στο θυρωρείο μέχρι (...)
Ο διεθνούς φήμης μπασίστας Πέτρος Κλαμπάνης και ο εκπληκτικός νέος πιανίστας Νικόλας Αναδολής, οι καλεσμένοι καλλιτέχνες του προγράμματος Τζαζ του Ιονίου Πανεπιστημίου αυτή την εβδομάδα, μαζί με τον Δήμο Δημητριάδη (...)
Χορηγούνται υποτροφίες για πανεπιστημιακές σπουδές στο Χονγκ Κονγκ «Direct
Admission and Non-local Student Scholarships for Undergraduate Studies at Lingnan University-Hong Kong» και συγκεκριμένα στις Σχολές «Arts, Business Administration and Social Sciences» του ανωτέρω Πανεπιστημίου στο Χονγκ Κονγκ. Η προθεσμία υποβολής αρχικών αιτήσεων λήγει την 30-03-2016.
Χορηγούνται τρεις (3) υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές (4ετούς φοίτησης) στο Πανεπιστήμιο «Hankuk University of Foreign Studies» της Ν. Κορέας για το έτος 2016. Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων διαρκεί από 01-02-2016 έως 30-06-2016.
Όσοι επί πτυχίο φοιτητές επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα Ακουστική Αγωγή ΙΙ της κ. Δ.Τρυπάνη και δευτεροετής φοιτητές που το οφείλουν ως μάθημα αλυσίδας ενημερώνονται ότι η εξέταση του μαθήματος θα γίνει την (...)
Όσοι επί πτυχίο φοιτητές επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα Ιστορική Μουσική Ανθολογία ΙΙ του κ. Κ.Καρδάμη και δευτεροετής φοιτητές που το οφείλουν ως μάθημα αλυσίδας ενημερώνονται ότι η εξέταση του μαθήματος θα (...)
Όσοι επί πτυχίο φοιτητές επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα Θεωρία της Μουσικής ΙΙ του κ. Χ.Ξανθουδάκη και δευτεροετής φοιτητές που το οφείλουν ως μάθημα αλυσίδας ενημερώνονται ότι η εξέταση του μαθήματος θα γίνει (...)
Το μάθημα κιθάρας θα εξεταστεί στις 4/2/2016 και αναλυτικότερα:
Εξεταστική Ιανουαρίου 2016
Μάθημα: κλασική κιθάρα ειδίκευση και βασικό
ώρα όνομα
9.00 -11.30 Κ. Γκουλιαβέρα
αίθουσα 9 Δ. Μπούτσικου
Θ. Γράβας
Ντ. (...)
Οι παρουσιάσεις των εργασιών του μαθήματος Μουσική και Εικόνα και των πτυχιακών μαθημάτων θα γίνουν την Παρασκευή 12/2/2016 στην αίθουσα 103 και ώρα 20.00 Οι παρουσιάσεις των εργασιών του μαθήματος Σύνθεση ΙΙ θα γίνει το (...)
Η παράδοση των εργασιών του μαθήματος Μουσική και Εικόνα να παραδοθούν την Τετάρτη 3/2/2016 και ώρα 10.00-12. 00 στο γραφείο καθηγητή ή στη Γραμματεία Η παράδοση των εργασιών του μαθήματος Σύνθεση ΙΙ να παραδοθούν την Τετάρτη (...)
Το ωράριο λειτουργίας του Παραρτήματος της Κ.Β. στο ΤΜΣ για το διάστημα 18/1-22/1/2016 διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα 18/1 : 09:00-12:00 Τρίτη 19/1 : 10:00-13:00 Τετάρτη 20/1 : 09:00-13:00 Πέμπτη 21/1 : 10:00-13:00 Παρασκευή 22/1 : 9:00-14:00 Εκ μέρους της (...)
Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι η κ.Μουζάλα αντί 21/1/2016 και Παρασκευή 22/1/2016 θα βρίσκεται Τρίτη 19/1/2016 και Τετάρτη 20/1/2016 για επιπλέον μαθήματα ενόψη των εξετάσεων (...)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κΜΕΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΩΝ Η κ.ΜΕΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ (...)
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Όσοι φοιτητές έχουν υπερβεί το 5ο έτος σπουδών και επιθυμούν να εξεταστούν σε μαθήματα εαρινών εξαμήνων κατά την εξεταστική περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016, (...)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ κας ΤΡΥΠΑΝΗ
Όσοι φοιτητές έχουν ερωτήματα σε σχέση με την ύλη των εξετάσεων των μαθημάτων της κας Τρυπάνη, ή θέλουν να παραδώσουν εργασίες του μαθήματος Εισαγωγή στη (...)
Το μάθημα Βασικών κρουστών με την φοιτήτρια Παπαδάκη Ναταλία θα πργματοποιηθέι ως εξής :
Πέμπτη 21/1/2016 και ώρα 19.00-21.00 στην αίθ. 121(Βασικά κρουστά Ι καιΙΙΙ)
Παρασκευή 22/1/2016 καιώρα 20.30-21.30 στην αίθ. 113 (Βασικά κρουστά V ΚΑΙ (...)
Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ενδιαφέρεται να επιλέξει ωρομίσθιους Υποψήφιους Διδάκτορες και Μεταπτυχιακούς Φοιτητές των Τμημάτων του, για την παροχή υποστηρικτικού – επικουρικού έργου στα μέλη ΔΕΠ για την άσκηση των φοιτητών στη χρήση των πηγών και των υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης του. Τα δικαιολογητικά θα γίνονται δεκτά στην Κεντρική Βιβλιοθήκη μέχρι τη Δευτέρα 25-1-2016 και ώρα 14.00.
Την Πέμπτη 21/1/2016 η πρόβα της Ορχήστρας θα γίνει κανονικά στην Ιόνιο Ακσαδημία 16.00-19.00
Παρακαλούνται οι μουσικοί να προσέλθουν στο χώρο 10 λεπτά νωρίτερα (...)
Oι κάτωθι επιτυχόντες των κατατακτηρίων εξετάσεων του ΤΜΣ μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο τμήμα από Δευτέρα 18-1-2016 έως και Παρασκευή 22-1-2016 και ώρες 10.00-12.00 προκειμένου να έχουν το δικαώμα στην (...)
To μάθηαμ Ιστορία της Μουσικής Ι του κ. Χ.Ξανθουδάκη δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 15/1/2016ώρα και ώρα 17.00-19.00 Θα αναπληρωθεί την επόμενη εβδομάδα την ίδια μέρα και (...)
Αυτός ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του από επισκέπτες, με στόχο την κάλυψη των αναγκών τους καθώς και τη βελτίωση του περιεχομένου του ιστοχώρου.Περισσότερα